Open tuin

Sneeuwklokjesdagen

In 2016 is de tuin rond de bloei van de sneeuwklokjes eind februari of begin maart open. U kunt gratis rondkijken.

Ook zijn ook bijzondere sneeuwklokjes te koop.

Adres: Koekangerdwarsdijk 53, 7958 SR Koekange

Open Tuin

Welkom op de site van De Tuin Vol Woorden

Wilt u de tuin bezoeken bel of mail eerst even. Wandel door de verschillende tuinonderdelen om vast een kijkje in de tuin te nemen. In het echt bent u van harte welkom vanaf het feest van de  sneeuwklokjes in februari tot en met het herfstblad van oktober.

Welkom in de ‘Tuin vol Woorden’. De tuin is ongeveer 3700 m2 groot en bestaat uit verschillende ‘tuinkamers’. Ik hoop dat u tijdens de wandeling door de tuin net zo kunt genieten als ik dat zelf dagelijks doe. Ik ben plantengek en vandaar dat je overal in de tuin bijzondere vaste planten, bomen en heesters zult tegenkomen.

De herkomst van de naam

Regelmatig krijg ik de vraag waarom ik deze naam voor de tuin gekozen heb. Bent u eenmaal bekend met mijn beroep dan is het niet meer zo moeilijk de reden te begrijpen. Ik ben hovenier-publicist en mijn tuin is de grootste bron van inspiratie voor mijn columns en artikelen. Vandaar de naam.

Open tuin

Ik geniet zelf al vroeg van de sneeuwklokjes en het herfstpalet dat oktober brengt.

Uiteraard geeft de weelderige bloemenpracht van boomgaard, vijver- pluk, en cottagetuinen in voorjaar en zomer de meeste voldoening.
Ik probeer steeds meer bijzondere maar sterke planten voor mijn tuin te vinden en gelukkig hebben kwekers ook ontdekt dat deze planten wel zo prettig zijn.
Dus, wees welkom in mijn nonchalante sfeervolle paradijs waar elke week wel weer iets anders in bloei komt. Vraag vooral info over die sterke en makkelijke planten.

Openingstijden:
Alleen op afspraak: 06-23568123 of mail; [email protected]
Bij mooi soms ook s’avonds open.

Adres Tuin: Koekangerdwarsdijk 53, 7958 SR Koekange.